Hlavní navigace

Kdo je brzda českého internetu?

17. 4. 2009 8:55 (aktualizováno) Martin Hassman

Není to dlouho, co byla jedna známá osobnost českého webdesignu označena jako brzda českého internetu. Tedy tím, kvůli kterému web stojí a technologie se nevyvíjí dál. Nebudu jmenovat, o koho se jedná, zasvěcení vědí, ostatní se mohou domýšlet. Prozradím jen, že má webdesignerské studio, je zván do webdesignerských porot všeho druhu apod. (Ne jeho jméno fakt neřeknu.) Ale je pro mě velká čest, že jej znám osobně. Přeci jen ne každý se zná se samotnou brzdou celého českého internetu. Považte to!

Na brzdách záleží

Ono byste mohli říct, že vývoj závisí na inovátorech, tedy na těch co jsou v předu před ostatními a ženou vývoj kupředu. Ale chyba lávky! Vývoj často nejvíc závisí právě na brzdách a na tom, jak moc tyhle brzdy celý vývoj zdržují.

A protože to není jen tak…

Protože snad každý aspoň jednou v životě chtěl být (aspoň na malou chvíli) brzdou českého internetu, tak proč to všem neumožnit, že? Proto slavnostně oznamuji spuštění internetového obchodu pro všechny brzdy a brzdičky (obého pohlaví).

Vítejte v obchodu Brzda

Najdete v něm kompletní potřebnou výbavu pro brzdu všech ras i věkových skupin.

Pozn.: Celý obchod – jak jinak – má v sobě velkou brzdu. Nedodává totiž zboží přímo do České republiky. Ale co byste taky od Brzda obchodu čekali že? Snad ne inovace, že ne?

Ať žije Brzda českého internetu!

Jen víc takových  brzd!

Hip hip brzdáááá

Sdílet